ONZE PRAKTIJK


Tandartspraktijk Lucille Burgers


Wij zorgen voor een persoonlijke benadering

Onze praktijk is een praktijk met één tandarts en een klein team assistentes. We willen graag zorg dragen voor een persoonlijke benadering. In het praktijkgebouw TandzorgArnhemseweg aan de Arnhemseweg 23 werken we samen met tandarts K.E. Vervoorn en mondhygiënepraktijken Braam en Onderberg.

BEHANDELINGENU kunt bij ons terecht voor alle gangbare behandelingen zoals vullingen, wortelkanaalbehandelingen, kronen, bruggen etc., maar ook voor esthetische behandelingen en implantaten (in samenwerking met een implantoloog of kaakchirurg). Ook werken we samen met een parodontoloog en tandarts-gnatholoog.


Wilt u informatie over bepaalde behandelingen, aandoeningen of mondhygiëne, dan kunt u hierover meer lezen in de folders van het Ivoren Kruis.


Informatiefolders


SPOEDGEVALLENOp werkdagen kunt u bij spoedgevallen telefonisch contact opnemen via 055-5332302. We zullen proberen u zo snel mogelijk in onze agenda in te plannen.


Bij spoedgevallen tijdens de avonduren, op vrijdag t/m zondag en tijdens de feestdagen kunt u contact opnemen met 055-3663043. U hoort hier wie de dienstdoende tandarts is. U dient er rekening mee te houden dat u in de spoedgevallendienst contant moet afrekenen.


KNMT-VISITATIE: werken aan goede mondzorgIn deze praktijk staat goede mondzorg voorop. Om te peilen hoe het met de kwaliteit van de geboden zorg staat, heeft deze praktijk zich laten visiteren. Dit is gebeurd via de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde, de beroepsvereniging van tandartsen.


Tijdens een visitatie nemen daarvoor speciaal opgeleide tandartsen de praktijk onder de loep. Ze kijken naar: • Of de praktijk de zaken goed organiseert; • Of de praktijk wet- en regelgeving naleeft; • Of de patiënt zorg krijgt volgens kwaliteitsnormen. Na afloop van een visitatie ontvangt een praktijk een rapport met een evaluatie en aanbevelingen. Met het rapport in de hand kan een praktijk verder werken aan het verbeteren van de door hen geboden kwaliteit. Bezoekt u een praktijk met het visitatielogo van de KNMT dan weet u dus zeker dat u bij een praktijk bent waar kwaliteit voorop staat!

Datum KNMT-visitatie

Deze praktijk is gevisiteerd in het jaar 2017


NIEUWS


KLACHTENREGELINGOndanks onze inspanningen kan het gebeuren dat u niet tevreden bent. Laat het ons dan weten, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Mocht dat niet lukken dan kunt u zich wenden tot een bemiddelaar van de beroepsorganisatie KNMT, waarbij wij zijn aangesloten.